Natuurvlam Pelletkachels met service!


De betekenis van het woord Nobis is “bij ons”, bij ONS vindt u de beste, meest stijlvolle en innovatieve pelletkachels uit het hogere segment. Bij ONS bent u verzekerd van een topproduct dat u steeds weer zal verrassen.

Thermorossi verzekert haar constante en voortdurende aandacht om nieuwe paden, steeds innovatieve, verbeterde technische oplossingen en een voortreffelijk ontwerp te volgen, om nieuwe marktsegmenten te openen.

Het bedrijf werkt al meer dan 50 jaar met succes in de verwarmingssector en is nu een van de toonaangevende en geavanceerde Europese producenten van hout, pellets en zonneverwarming. technologieën.

De La Nordica-Extraflame Group wordt gedreven door de karakteristieke krachten van het noordoosten van Italië: passie en hard werken. Zelfs op het gebied van "traditionele" verwarming is innovatie altijd een kenmerk geweest van de producten van La Nordica-Extraflame. Hierdoor heeft de Groep de afgelopen 50 jaar een aanzienlijk marktaandeel verworven en verkoopt haar producten nu in 50 landen over de hele wereld. De La Nordica-Extraflame Group gaat terug tot 1968. Sindsdien heeft de Groep hard gewerkt om haar productassortiment uit te breiden en te verbeteren, en heeft ze de eenvoudige kachels van gisteren verlaten ten gunste van geëvolueerde, gediversifieerde en geavanceerde producten die aan alle wensen kunnen voldoen de behoeften en voorkeuren van de huidige markt.

Duroflame

Eigentijdse pelletkachels met een smaakvol design

Elegante pelletkachels van Hollandse bodem: de vernieuwende designkachels van Duroflame brengen de gezelligheid van vroeger naar het hier en nu. Tel daar de vele voordelen van een pelletkachel bij op en je weet: met een Duroflame kachel haal je duurzame én behaaglijke warmte in huis.