Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Natuurvlam Pelletkachels met service!

Pelletkachel

Karmek One srl heeft een ruim ervaring in de productie van kachels en verwarmingsketel voor woningverwarming.

Karmek One is een Italiaans bedrijf dat al 15 jaar op de markt is en gespecialiseerd is in de productie van pelletkachels met geforceerde ventilatie, natuurlijke convectie, zeer effiëncte pelletketels,.Hydro en Hydro/aria pelletkachels. Alle Karmek One-kachels en ketels, volledig geproduceerd in Italy, bieden een breed gamma aan vermogens om aan alle verwarmingsbehoeften in huis te voldoen.

ALLES VOOR DE PERFECTE PELLETKACHELS

De betekenis van het woord Nobis is “bij ons”, bij ONS vindt u de beste, meest stijlvolle en innovatieve pelletkachels uit het hogere segment. Bij ONS bent u verzekerd van een topproduct dat u steeds weer zal verrassen.

Thermorossi verzekert haar constante en voortdurende aandacht om nieuwe paden, steeds innovatieve, verbeterde technische oplossingen en een voortreffelijk ontwerp te volgen, om nieuwe marktsegmenten te openen.

Het bedrijf werkt al meer dan 50 jaar met succes in de verwarmingssector en is nu een van de toonaangevende en geavanceerde Europese producenten van hout, pellets en zonneverwarming. technologieën.

De La Nordica-Extraflame Group wordt gedreven door de karakteristieke krachten van het noordoosten van Italië: passie en hard werken. Zelfs op het gebied van "traditionele" verwarming is innovatie altijd een kenmerk geweest van de producten van La Nordica-Extraflame. Hierdoor heeft de Groep de afgelopen 50 jaar een aanzienlijk marktaandeel verworven en verkoopt haar producten nu in 50 landen over de hele wereld. De La Nordica-Extraflame Group gaat terug tot 1968. Sindsdien heeft de Groep hard gewerkt om haar productassortiment uit te breiden en te verbeteren, en heeft ze de eenvoudige kachels van gisteren verlaten ten gunste van geëvolueerde, gediversifieerde en geavanceerde producten die aan alle wensen kunnen voldoen de behoeften en voorkeuren van de huidige markt.

Functionaliteit, technologie en design om traditie een nieuwe vorm te geven; de natuurlijke warmte van het vuur in het hart van onze huizen.

Sinds haar oorsprong zet Anselmo Cola zich in voor deze missie: eenvoudige warmtebronnen omzetten in meubelelementen, die in staat zijn om persoonlijkheid te geven aan omgevingen met de kwaliteit en stijl van Made in Italy.

Anselmo Cola & Ferroli Group

Sinds 2006 wordt Anselmo Cola onderdeel van de Ferroli Group en maakt van de gelegenheid gebruik om ervaring op te doen in processen, methodologieën en industriële technologieën die kenmerkend zijn voor een toonaangevend internationaal bedrijf.

0