...

Installatie en montage

Bij Natuurvlam streven we ernaar om jouw pelletkachelervaring zo naadloos mogelijk te maken. Onze installatie en montage service omvat:

Installatie pelletkachel en rookafvoer Natuurvlam
Deskundig advies in de showroom

Kom langs in onze showroom en win advies in met betrekking tot de keuze van jouw pelletkachel. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste keuze te maken.

Plaatsbezoek indien nodig

Na de selectie van jouw pelletkachel voeren we indien nodig een plaatsbezoek uit. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurige inschatting te maken van de kosten voor een veilige en correcte installatie. Jouw gemoedsrust en de goede werking van je toekomstige aankoop staan voorop.

Planning en snelle installatie

Je project wordt ingepland volgens jouw voorkeuren, en we streven ernaar om de installatie meestal binnen 1 dag af te ronden, tenzij anders besproken.

Gedetailleerde Gebruiksuitleg

Na de oplevering ontvang je een uitgebreide uitleg over het gebruik van je nieuwe pelletkachel. Zo kun je zorgeloos genieten van efficiënte verwarming.

Onderhoud en herstellingen

Voor onderhoud en herstellingen kun je altijd op ons rekenen. Onze toegewijde service staat hoog in het vaandel.

Pellets en Advies

Heb je vragen over pellets of heb je advies nodig? Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken.

Natuurvlam behaalt 4.8/5 sterren op Google met meer dan 60 reviews!

Bekijk onze Google Recensies

Lees de positieve reacties van onze tevreden klanten op Google of laat zelf een recensie achter. Natuurvlam staat voor pelletkachels met service!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.