Waarom een pelletkachel aankopen in de zomer?

“Tijdens de zomer denk je waarschijnlijk niet aan het verwarmen van je huis; die gedachte lijkt ver weg. Toch is de zomer een uitstekend moment om een pellet- of houtkachel aan te schaffen. Laten we eens bekijken waarom!”

4 Redenen waarom je best je kachel aankoopt in de zomer.

We hebben besloten een selectie van redenen te maken en hier zijn de 4 belangrijkste redenen.

1. Er is meer tijd om te kiezen

In de zomer heeft iedereen meer tijd voor zichzelf en hun huis. Dit is dan ook het ideale moment om na te denken over de aanschaf van een praktische, innovatieve en technologische verwarmingsoplossing, zoals een pelletkachel. Elke keuze kan rustig en vol vertrouwen worden gemaakt zodra je voor de aankoop staat.

2. Verdelers kunnen zich beter focussen op hun klanten

Natuurlijk kun je in de zomer gerust naar gespecialiseerde handelaars gaan, waar getraind personeel klaarstaat om je stap voor stap te helpen bij het kiezen van de beste pelletkachel voor je huis. Bovendien zijn de kachels meestal in deze periode direct leverbaar.

3. Het is makkelijker om de installatie uit te voeren

Installatie is een job die speciale kennis en vaardigheden van de technici vereist, evenals de tijd om alle stappen zorgvuldig uit te voeren. De installatie omvat echter ook het openen van ramen, het in- en uitgaan van het huis en het schoonmaken van het gebied rond de installatie. Om aanpassingswerken aan het dak of gevel uit te voeren is het ook best mooi weer. Daarom kunnen deze handelingen gemakkelijker in de lente en zomer worden uitgevoerd.

Als je nog steeds niet weet welke pelletkachel nu de juiste is voor jou, bezoek dan onze showroom en ons gespecialiseerd personeel zal je adviseren zodat je zelf de beste keuze kan maken!

4. Je bent klaar om te gaan stoken in de winter

Zodra alles is afgerond, is je nieuwe pelletkachel klaar voor gebruik. Je hebt de wachtrijen vermeden en kunt direct genieten van je nieuwe apparaat. Vergeet niet om ook je pellets in de zomer aan te schaffen, want de prijzen zijn dan meestal het gunstigst.

Pelletkachel-Aankopen-Zomer